Uutiset

  

 • Panu Pettinen aloittaa TeMePan toimitusjohtajana 1.4.2024

  Temepa Infra Oy:n hallitus on kokouksessaan 15.2.2024 nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Panu Pettisen. Hän aloittaa toimensa 1.4.2024. Panu seuraa tehtävässä Temepan perustajaa ja pitkäaikaista toimitusjohtajaa Jukka Koivumäkeä, joka on kesän aikana jäämässä eläkkeelle.

   

  Pettinen siirtyy Temepaan Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso ry:n toiminnanjohtajan paikalta. Panulle on kertynyt vankka, yli vuosikymmenen toimialakokemus, toimiessaan menestyksekkäästi suurten metsänhoitoyhdistysten johtotehtävissä. Panu on koulutukseltaan metsätalousinsinööri YAMK.

   

  ”Olen kovasti innoissani tästä mahdollisuudesta, päästä kehittämään valtakunnallista alan yhtiötä eteenpäin. Uskon, että Temepa voi alan edelläkävijänä tukea asiakkaitamme entistä paremmin metsä- ja yksityisteiden ylläpidossa sekä pitämällä sähkölinjat ja tieverkoston turvallisina tehokkaan puustonpoiston avulla. Yrityksellä on erinomaiset edellytykset ja valmiudet kasvaa edelleen ja parantaa asemaansa alan johtavana toimijana. Erittäin ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö pitää siitä huolen.”, Pettinen kuvailee.

   

  ''On ollut hieno matka ensin 30 vuotta metsäalan erilaisissa johtotehtävissä ja sen jälkeen 10 vuotta yrittäjänä olla mukana kehittämässä koko toimialaa. Nyt Panu, uutena toimitusjohtaja johdattelee Temepan uuteen vaiheeseen, jonka myötä yhtiön menestyksekäs kasvu varmasti jatkuu.”, sanoo Jukka Koivumäki.

    Takaisin
 

Aloitetaan yhteistyö nyt

Ota yhteyttä

 

TEMEPA INFRA OY

Huhtalantie 2,
60220 Seinäjoki

Y-tunnus: 3178362-6

Verkkolaskuosoite: 003731783626

      

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus: DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite: 31783626@scan.netvisor.fi