Metsätien kunnostus ja yksityistien kunnostus

Yksityistiet ovat maamme tieverkoston hiussuonisto, joka mahdollistaa kannattavan puuntuotannon, miellyttävän virkistyskäytön sekä mutkattoman kulun lomakiinteistöille. Lisäksi se on tärkeää yhteiskunnan asutuksen ja taloudellisen kehityksen osalta sekä pelastustoiminnalle palotorjunnan ja henkilöpelastuksen yhteydessä. Yksityis- ja metsätiet tulee olla kunnossa niiden käyttötarpeeseen nähden. Oikea aikaisilla toimilla tien kunto säilyy hyvänä, mikä vähentää huomattavasti kunnossapidon kustannuksia sekä vahinkoriskiä.

TeMePa on valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa kaiken, mitä liikennöitävissä olevan yksityistien tarpeisiin vaaditaan. Kunnostamme metsätiet ja yksityistiet kaikkialla Suomessa.

Henkilöstömme ja kattava kumppani- ja alihankintaverkostomme asiantuntemus on laaja. Toteutamme tiehankkeet suunnittelusta toteutukseen laadukkaasti ja asiakastarpeet huomioiden. Tunnemme eri rahoitusvaihtoehdot ja osaamme ottaa huomioon niiden erityispiirteet.

Metsätien kunnostus ja yksityistien kunnostus kattavat niin tiehankkeiden suunnittelun kuin toteutuksen. Lisäksi autamme tiekuntia tieisännöinnissä ja räätälöimme tarpeisiin soveltuvan isännöintipaketin, johon voidaan sisällyttää yksikkölaskelman teko tai päivitys, kokouspalvelut, tiemaksujen laskutus, kirjanpito sekä kunnossapitopalvelu.

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä lähimpään toimihenkilöömme, niin keskustellaan yhdessä, kuinka tieasianne saadaan helposti ja kustannustehokkaasti hoidettua.

Ota yhteyttä

 

Tien perusparantamisen edut:

 

Tien kuivatuksen ja kantavuuden parantaminen

Mahdollisuus ympärivuotiseen käyttöön myös nykyajan raskaammalla kalustolla

Puukauppatulon parantuminen

 

Kiinteistön arvon nousu

 

Virkistyskäyttö ja hoitotoimenpiteet

 

Kunnossapitotarpeen väheneminen

 

Huoltovarmuus

 

Erinomaiset rahoitusmahdollisuudet

Kunnossapidolla tehtävä ”elvytys” verrattain kallista

 

 

40

Vuotta kokemusta

 

yli 1500

Valmistunutta kohdetta

 

150

Asiantuntijan verkosto

 

 

Aloitetaan yhteistyö nyt

Ota yhteyttä

 

TEMEPA INFRA OY

Äijälänrannantie 34 A 41,
40520 Jyväskylä

Y-tunnus: 3178362-6

Verkkolaskuosoite: 003731783626

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus: DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite: 31783626@scan.netvisor.fi