Reunavyöhykehakkuut, vierimetsähakkuut ja linjaraivaukset vuosien kokemuksella

 

Olemme vankka ammattilainen sähkölinjojen reunavyöhyke- ja vierimetsähakkuiden kehittäjänä ja toteuttajana. Toteutamme sähköyhtiöille reunavyöhykehakkuut sekä vierimetsähakkuut vuosien kokemuksella. Hoidamme myös mm. johtokatujen raivaukset, oksimistyöt ja uusien johtokatujen hakkuut ammattitaidolla ja aikataulussa. Vierimetsänhoito on johtoalueen vieressä kasvavan metsän harvennusta, riskipuiden poistoa ja taimikonhoitoa. Reunavyöhykehakkuussa ylipitkät puut poistetaan suurjännitejohdon läheisyydestä. Johtokatujen raivaus on perushuoltoa, jolla huolehditaan sähkönjakelun varmuudesta.

 

Toimintavarmat sähkölinjat ovat tärkeä osa huoltovarmuutta. Laadukkaasti suunnitellut ja toteutetut linjahakkuu- ja raivauspalvelumme parantavat sähköverkon toimitusvarmuutta ja ennaltaehkäisevät sähkökatkoja. Järjestämme sähköyhtiön kanssa maanomistajille johtoalueelta poistettavan puuston yhteishakkuun ja -myynnin. Yhteishakkuu on useimmiten osoittautunut taloudellisesti kannattavimmaksi vaihtoehdoksi myydä puuta. Suunnitelmallinen hoito kannattaa, sillä maanomistaja saa maksutta ammattilaisen toteuttaman metsänhoitotyön, puun myyntituloja sekä varmemman sähköntoimituksen alueelle.

 

Henkilöstömme on perehdytetty toimimaan turvallisesti sähkölinjojen läheisyydessä, ja yrittäjäverkostollamme olemme toteuttaneet kyseisiä töitä tuhansia kilometrejä. Tarjoamme myös metsänhoitoon kehitetyt koneelliset ratkaisut johtokatujen raivauksiin.

 

Fingridin artikkeli

 

40

Vuotta kokemusta

 

yli 1500

Valmistunutta kohdetta

 

150

Asiantuntijan verkosto

 

 

Aloitetaan yhteistyö nyt

Ota yhteyttä

 

TEMEPA INFRA OY

Huhtalantie 2,
60220 Seinäjoki

Y-tunnus: 3178362-6

Verkkolaskuosoite: 003731783626

      

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus: DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite: 31783626@scan.netvisor.fi