Tiealueiden puustonpoistohankkeiden toteutuksia n. 2 000 km

 

Suunnittelemme ja toteutamme ELY-keskuksille tiealueiden puustonpoistohankkeita avaimet käteen -periaatteella. Tiealueet ovat metsittyneet ja niiltä ei ole poistettu puustoa kymmeniin vuosiin. Avonaisen alueen kaventumisen seurauksena tien routavauriot ovat tienpinnan kosteuden vuoksi lisääntyneet ja hirvieläinonnettomuuden riski lisääntynyt näkyvyyden heikettyä. Mutkaisilla tieosuuksilla liikenneonnettomuuksien riski on myös lisääntynyt puuston aiheuttaessa näkymäesteitä. Pääasiassa tienvarsihakkuilla pyritään parantamaan näkyvyyttä, mikä pienentää hirvikolarien riskiä.

 

Tienvarsien puustosta tulee ELY-keskukselle tuloja, jotka runsaspuustoisimmilla kohteilla lähes kattavat raivaus- ja hakkuukustannukset. Toimintamallia on kehitetty useita vuosia Keski-Suomessa ja se on vähitellen laajentumassa koko Suomeen. Toteutamme tienvarren hakkuut kokonaispalveluna, eli hakkuiden lisäksi hoidamme myös mm. puiden myynnin. Kokonaisurakointi on tilaajalle helpoin ja kustannustehokkain tapa puiden poistoon.

 

Infrahankkeiden puustonpoisto ja raivaukset hoituvat meiltä ammattitaitoisesti ja tehokkaasti aikataulussa. Tarjoamme vankkaa osaamistamme sekä pieniin että suuriin kokonaisuuksiin laajan ja kattavan verkostomme ansiosta. Puustonkäsittely on meille tuttua, ja tienvarsihakkuilla ja -raivauksilla työskentely tuo mukanaan turvallisuuden huomioimisen kokonaisuuden. Henkilöstö on koulutettu toimimaan turvallisesti sähkölinjojen ja tiealueiden läheisyydessä. Laaja tietotaitomme ja osaamisemme takaa tilaajalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

 

Metsälehden artikkeli

Ylen artikkeli

  

40

Vuotta kokemusta

 

yli 1500

Valmistunutta kohdetta

 

150

Asiantuntijan verkosto

 

 

Aloitetaan yhteistyö nyt

Ota yhteyttä

 

TEMEPA INFRA OY

Huhtalantie 2,
60220 Seinäjoki

Y-tunnus: 3178362-6

Verkkolaskuosoite: 003731783626

      

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus: DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite: 31783626@scan.netvisor.fi