Resurssit

Teollisuuden Metsäpalvelu on vaativiin hakkuisiin ja metsänhoitoon erikoistunut yritys.

Reunavyöhyke- ja vierimetsähakkuita sekä alustan raivauksia toteutamme Carunalle, Elenialle, Fingridille, Järvi-Suomen Energialle, Kajavelle, Savon Voimalle sekä muille pienemmille sähköyhtiöille. Järvi-Suomen Energian kanssa TeMePalla on yhteistyösopimus myrskytuhotöissä ja puuston poistosta sähkölinjojen läheisyydestä hakkuiden yhteydessä. Erikoisosaamistamme ovat Ely-keskuksille toteuttamamme  puustonpoistohankkeet tiealueilta. Erikoishakkuissa työalueena on koko Suomi.

TeMePalla on omia työsuhteisia metsureita Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella yhteensä noin 10. Heidän töitään johtaa alueellinen operaatioesimies. Metsänhoito- ja parannustöitä tekeviä yrittäjiä on toteuttajaverkostossamme noin 30 ja heillä on työntekijöitä yhteensä noin 150.
 
Koneistutuksessa on käytettävissä M-Planter, Risutec ja Bräcke- istutuspäät.
 
Koneellista raivausta teemme Mense, Naarva, Risu-Pete, ja SaKa raivauslaitteilla.
 
Puustonpoistoon sähkölinjojen ja tiealueiden läheisyydessä on koulutettu ja perehdytetty noin 100 ammattilaista. Työntekijöiden perehdytykseen sisältyy vaadittavat tieturva-, sähköturva- , työturva- ja  ensiapukortti-koulutukset sekä kuvallisen henkilökortin käyttövaatimus.

  

 

Aloitetaan yhteistyö nyt

Ota yhteyttä

Tietoa meistä

Äijälänrannantie 34 A 41,
40520 Jyväskylä

Y-tunnus: 2657523-2

Ota yhteyttä

 +358 40 717 0085
 jukka.koivumaki@temepa.fi