Uutiset

  

 • Juho Laurila nimitetty TeMePa Infran myyntipäälliköksi

   

  Juho Laurila on aloittanut lokakuussa myyntipäällikön työt TeMePa Infra Oy:n palveluksessa. Laurila vastaa myyntipäällikkönä myynnin johtamisesta ja organisoinnista. Kun Laurila aloitti työnsä TeMePan riveissä, tiesi hän yhden asian.

   

  - Uudessa työssä saan hyvät eväät kehittyä niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin. Myynnin ja markkinoinnin haltuunotto on matka, jossa pääsen haastamaan itseäni ja kasvamaan. Teemme töitä kiinnostavien ja tärkeiden palveluiden parissa. Uusi toimenkuva ja uudet työtehtävät ovat olleet mielekkäitä, ja on erittäin motivoivaa työskennellä dynaamisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössä hyvässä ja osaavassa porukassa, hän summaa. 

   

  Laurila on kotoisin Kouvolasta ja metsät ovat kuuluneet tavalla tai toisella hänen elämäänsä aina. 

   

  - Ammatilliset kannukseni olen hankkinut puukauppa- ja metsäpalvelumyynnin maailmasta. Nyt kun keskitymme metsäinfraan, luonnonhoitoon ja puustonkäsittelyyn, on omaa tulokulmaa ja perspektiiviä muutettava. Muutos on välttämätöntä. On hyvä pitää mielessä, että jokainen muutos tarjoaa mahdollisuuden kasvuun, Laurila kertoo.

   

  - Megatrendit tukevat kasvuamme. Väestönkasvu, kaupungistuminen, ilmastonmuutos, luontokato ja digitalisaatio ovat 2020-luvun vahvimpia megatrendejä. Niiden vaikutus näkyy myös TeMePan toiminnassa, Laurila arvioi. 

   

  - Metsä liittyy vahvasti harrastuksiini, metsätöihin, riistanhoitoon ja ulkoiluun, hän jatkaa. Hirvijahdissa olen käynyt vuosittain, ja sen tunnelmaa ei oikeastaan voita mikään.

   

  - Myyntipäällikön tärkeimmät tavoitteet ovat taloudellisia tuloksia, tyytyväisiä ja sitoutuneita asiakkaita, tehokkaita, mielekkäitä ja sujuvia prosesseja, sitoutuneita, tyytyväisiä ja osaavia tieinfran, puunkorjuun ja luonnonhoidon ammattilaisia – TeMePan henkilöstöä. Matkani tulee olemaan varmasti mielenkiintoinen ja antoisa!

   

  - Juhosta saimme joukkoomme henkilön, joka ei pelkää tarttua nykyaikaisen myyntityön haasteisiin. Asiakaskuntamme on muuttunut ja heidän tavoittamisekseen tarvitsemme uusia välineitä. Samoin tarjoamamme palvelut ovat muutoksessa ja se vaatii henkilöstöltämme uuden oppimista. Kaiken perustana on kuitenkin kannattava liiketoiminta. Uskon, että Juholta löytyy keinot näiden asioiden yhdistämiseen myyntityössään, kertoo toimitusjohtaja Jukka Koivumäki.

   

    Takaisin
 

Aloitetaan yhteistyö nyt

Ota yhteyttä

 

TEMEPA INFRA OY

Huhtalantie 2,
60220 Seinäjoki

Y-tunnus: 3178362-6

Verkkolaskuosoite: 003731783626

      

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus: DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite: 31783626@scan.netvisor.fi